Vad motiverar dig i vardagen, stimulerar dig, få ditt hjärta att slå hårdare och din kreativitet att växa? Inspiration och kunskap är avgörande i vår bransch för att skapa en bra verksamhet, men passionen hos varje enskild frisör är ännu viktigare. Och vi tror att passionen bland annat kommer genom nyfikenhet, kärleken till yrket och utbildning. Men mest av allt tror vi att det ska vara kul att ta sig till jobbet varje dag. Vi tror på: Om du älskar det du gör – behöver du inte arbeta en enda dag till i ditt liv.

Vårt mål är att erbjuda dig som frisör en varierad utbildning och inspiration -så att du älskar det du gör … ännu mer. Och till det har vi ett dedikerat team av tekniker som välkomnar dig till nya spännande utmaningar året runt.

Vi utbildar både genom spännande kurser i vårt tekniska centrum i hjärtat av Göteborg, på olika platser runt om i landet och slutligen kommer vi också till dig i salongen med undervisningen där du har ditt dagliga liv och utmaningar. Vi erbjuder ett urval av möjligheter till utbildning och inspiration under hela året. Nya klipp- och färgtekniker, input på de senaste trenderna inom hår och mode och naturligtvis även produktutbildning.

Ibland är Sverige bara inte tillräckligt stort! Så för dig som behöver få lite luft under vingarna, erbjuder vi även resor till olika intressanta platser i världen. Resor med mycket tekniskt innehåll – men där vi inte glömmer att ha roligt och även få en hel del sociala upplevelser med kollegor längs vägen.

 

Kontakta din Säljkonsulent för att höra mer om Revlon Professional Brand’s utbildningsmöjligheter.