HOS Revlon Professional Brands är vi passionerade när det gäller försäljning av produkter och vi erbjuder våra kunder ett unikt Shop in Shop-koncept med tillhörande displayer och marknadsmaterial som bidrar till att skapa ökad försäljning i salongerna. Vi erbjuder koncept och varumärken som tillåter salongen att ge en personlig och differentierad service till sina kunder och dessutom kunna möta och tillgodose en bred målgrupp. I samarbete med våra kunder tar vi fram rätt sortiment som kan uttrycka salongens själ och image.

Vi engagerar oss i dig, vår kund – vår partner. Vi gör vårt bästa för att utbilda och inspirera dig så att du kan tillhandahålla optimal service i ditt dagliga arbete – och göra det med glädje. Glädjen till arbetet som håller passionen och inspirationen vid liv, och som gör din salong framgångsrik.

 

Hos Revlon Professional Brands tillåter vi oss att kalla oss specialister på produktförsäljning, med vår bakgrund av mer än 15 års erfarenhet av att sälja produkter via frisörsalonger.

 

Vår filosofi är: De produkter vi säljer till dig – skall vi hjälpa dig att sälja vidare.

En 360° förhållning till färg

Vi gör vad vi kan för att få dig in i vår värld av färger… och 360° betyder att vi är med dig “hela vägen runt” som färgkund. Det betyder att du kan känna dig trygg när du arbetar med våra färger. Därför ser vi till att uppdatera dig med all nödvändig kunskap om våra produkter på en massa spännande sätt. Vi garanterar dig färger som ger snyggt resultat varje gång – och gör det samtidigt roligt och inspirerande för dig och ditt team att vara färgkunder hos Revlon Professional Brands.

MISSION

Att inspirera och stödja de yrkesverksamma inom skönhetsindustrin och konsumenter över hela världen med målet att få folk att känna sig attraktiva

VISION

Att bli ledande inom den professionella marknaden för skönhetsprodukter och leverera överraskande och innovativa produkter och tjänster.

KÄRNVÄRDERINGAR

Engagemang, integritet, teamwork, entreprenörskap, resultatorienterad